Uncategorized

sokong urip

lek gak gelem diparani
yo wes kate opo maneh
ngelmu linuwih ora saget gae urip
nyangkul tok mek digae mangan dino-dinoan
nyugih ndek ngisor uwit a?
iyo lek awakmu wani

wes tak kandani to, kerjo keras ae
ojo males-malesan
mamayu hayu ning buwono
becik ketitik olo ketoro
ojo kesusu
sepi ing pamrih, rame ing gawe

iku sing jenenge simbul pribadi lan menungso

lek gak ngono

opo sing kon kate gae urip?

pakis, malang 2014

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s